Alarm tilbud

Knapstrup skytteforening Indtast få oplysninger og bliv kontaktet med flere gode tilbud.

Jeg accepterer brugerbetingelserne og privatlivspolitikken, samt samtykker til at Pricebook ApS, alarmtjek.dk, Greenbow og Nettopower, må behandle mine oplysninger og må kontakte mig på mail, sms eller telefon med uforpligtende tilbud på en ladestander. Jeg kan altid trække samtykket tilbage ved at afmelde mig her.

Få bedste tilbud på en hjemmealarm

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Ofte stillede spørgsmål

I Finansloven fra 2020 blev det besluttet at man kunne få refunderet elafgiften. Dette kaldes refusion. Enten skal du selv søge om refusion af elafgiften, ellers sker det automatisk igennem din udbyder, hvis du har et abonnement med refusion.

Valget af ladeboks afhænger af flere faktorer så som din elbilmodel, din daglige kørselsdistance og din boligs elinstallation. Men først og fremmest er det vigtigt at vælge en ladeboks, som har et kabel, der er kompatibel med din elbil. Derudover skal du også overveje, om du ønsker refusion af elafgiften. Det kræver nemlig, at ladeboksen har en måler i sig, så strømmen kan differentieres fra husstandens forbrug. Husk også, at din boligs elinstallation skal kunne håndtere den ekstra belastning fra en ladeboks, hvilket i nogle tilfælde kræver en opgradering af elinstallationen.

Ja, du kan godt få refusion. Dette hjælper vores partnere dig også med at få sat op, så du får tilbageført din afgift på den strøm du bruger til bilen. Det er typisk ikke muligt at få refusion, når du har husstandsvindmølle, jordvarme, elvarme eller solceller.

For at kunne oplade din el- eler hybridbil hjemme, skal du have en godkendt ladeboks installeret. Installationen skal udføres af en autoriseret el-installatør. Typisk søger vores partnere for en god og autoriseret installation.

Valget af den "bedste" ladeboks kan variere afhængigt af dine behov. Mange vælger 11kW ladeboks modellen, da den kan give en fuld opladning over natten for de fleste elbiler.

Der er flere muligheder, når man skal sætte en ladestander til elbilen op i et privat hjem. Forskellighederne af strømtilslutningerne afhænger af, hvor meget strøm man ønsker at kunne tilføre sin elbil – og over hvor lang en periode. En løsning kan installeres baggrund af, at det er tilgængeligt på installationsstedet. 11 kW svarer til 16 ampere, mens 22 kW svarer til 32 ampere – og i en almindelig husstand er sikret med 25 ampere i vejen. Derfor skal denne sikring opgraderes til minimum 35 ampere, for at få fuld udnyttelse af ladeboksen.

Har du en el- eller hybridbil?

Flere og flere biler kører på strøm. Derfor er det mere relevant end nogensinde at sætte sig ind i, hvordan man skal lade sin kommende bil op.

Det kan godt være en jungle at finde rundt i alle de udbydere, der efterhånden er kommet i Danmark. Hos Ladestander.io har vi sat os for, at gøre det nemmere for dig at få rådgivning og et godt tilbud, så du vælger det rigtige for dig.

Når du bruger Ladestander.io får du hurtigt svar på:

  • Hvilken ladeløsning skal du vælge?
  • Hvad koster det?
  • Hvem skal installere den?
  • Sammenlign flere priser

Vi hjælper dig med at finde dig den bedste ladeløsning

Ladestander.io er nem og hurtig at bruge. Vi har gjort det nemt for dig at komme i kontakt med nogle af de førende udbydere på markedet, så du kan komme godt igennem beslutningsprocessen, og ikke mindst få et godt tilbud.

Vi samarbejder med gode og store udbydere i Danmark, som står klar til at hjælpe dig.

Når du udfylder vores korte formular, sendes dine oplysninger til de forskellige udbydere, som kontakter dig med et godt tilbud.

Vores service er helt gratis og uforpligtende at bruge.

Få den bedste internet løsning for dig! - Få gratis tilbud via os - Start her!